Waarom dr. cyber

Met ons hoeft u uw geen zorgen meer te maken om alle zaken rondom uw business. Het is tijd dat u uw volledig kan focussen op op het runnen van uw onderneming. We zijn natuurlijk niet de enige in België die onze diensten aanbieden, maar er is veel meer waarmee we ons onderscheiden.

Uw strategische partner

Een eerlijke balans tussen prijs en kwaliteit is essentieel voor ons. Dit kunnen wij zeker omdat wij ook een totaaloplossing kunnen aanbieden met interessante pakketten. Zo kunnen we onze klanten de scherpste prijzen aanbieden.

Vanaf het eerste project hebben wij als doel een lange termijn relatie op te bouwen met onze klanten. Wij weten ook dat dit enkel mogelijk is door onze klanten tevreden te houden en door onze woorden na te komen.  Een gezonde vertrouwensband creëren is voor ons een prioriteit. 

Wij zorgen voor een persoonlijk aanpak voor ieder van onze klanten. Daarom merken onze klanten van dag één dat ze op ons kunnen vertrouwen. Wij zijn geen grootte agency en daarom zal u ook merken dat u makkelijk contact met ons kan opnemen. Na een afgewerkte project, kan u altijd bij ons terecht en word u niet vergeten.

Vanaf de beginfase tot de eindfase van projecten word alles duidelijk gecommuniceerd. Wij doen niet mee aan addertjes onder het gras en onverwachte kosten. Ook denken wij altijd met u mee met onze proactieve aanpak en ideeën. 

Door met ons in zee te gaan bent u verzekerd van iemand aan u zijde te hebben dat u snel feedback kan geven of uw vragen snel kan beantwoorden. Zo zijn wij telefonisch of per mail goed bereikbaar en krijgt u ASAP feedback. Dit zowel van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat.

Uitvoering van een project gaat niet enkel over het eindproduct, maar ook over hoe we het realiseren. Bij elke fase van het uitwerken van het project koppelen wij terug naar de klant, zodat de klant precies weet waar we mee bezig zijn en wat de status ervan is. Dit zorgt er voor dat onze klanten altijd op hun gemak zijn wanneer wij samenwerken.